Altijd bereikbaar 06-54925945

Loodgieterswerk

Bij nieuwbouw of verbouwing van een woonhuis of bedrijfspand komt al snel het nodige loodgieterswerk om de hoek kijken. Voor het vakkundig en veilig aan- en verleggen van gas- en waterleidingen kunt u bij ons terecht.

Loodgieterswerk - Installatie Service Vrieler Almelo

Loodgieterswerk – Installatie Service Vrieler Almelo


Aan de hand van uw persoonlijke situatie krijgt u van ons voor het loodgieterswerk een deskundig advies. Wij houden hierbij uiteraard rekening met uw wensen. Samen met u bepalen wij waar de leidingen gaan lopen en hoe de aansluitingen komen.

De gas- en waterleidingen worden door ons professioneel weggewerkt in plafonds, vloeren en muren. Wanneer het leidingwerk gereed is en alles mooi is afgewerkt, sluiten wij vanzelfsprekend uw keukenapparatuur en sanitair aan.

Bij het loodgieterswerk hoort niet alleen het leidingwerk, maar ook de afvoer en de riolering. De aanleg of vervanging van een afvoer of riolering wordt vaak onderschat. Maar u merkt direct wanneer het niet juist is aangelegd.

Om verstoppingen te voorkomen, schakelt u op de eerste plaats voor de aanleg een vakkundige en ervaren installateur in. Verder heeft u het zelf in de hand. Wat er niet in hoort, moet er niet door.

Heeft u loodgieterswerk? En wilt u dat het professioneel wordt gedaan?

Maak dan vandaag nog een afspraak.