Uitstekende service
Betrouwbaar en vakkundig
Jarenlange ervaring
Altijd bereikbaar 0546 - 490908

Centrale verwarming, vloerverwarming en radiatoren

Installatie Service Vrieler biedt een totaaloplossing voor het aanleggen van uw centrale verwarming, radiatoren en vloerverwarming. Wij adviseren, installeren en plaatsen, zodat u verzekerd bent van een efficiënt verwarmde woning of werkplek.

Schakel Installatie Service Vrieler in

Het installeren of aanleggen van een centrale verwarming is niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan het plaatsen van een ketel, het aansluiten van een expansievat en radiatoren of het leggen van leidingen. Ook de rook- en gasafvoer van de cv-ketel moet perfect geregeld zijn. Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor een complete, vakkundige en veilige aanleg van uw centrale verwarming.

Neem contact op

Plaatsing radiatoren

Met zorg plaatsen en installeren wij uw radiatoren. Zo bent u verzekerd van een efficiënte verspreiding van de warmte voor een aangenaam klimaat. Bij Installatie Service Vrieler weet u dat het goed zit!

Benieuwd naar
uw mogelijkheden?

Heeft u behoefte aan het aanleggen van elektra, loodgieterswerk of zinkwerk? Wilt u een badkamer laten renoveren of nieuwe goten aan uw huis? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en laat u verassen door onze kwaliteit en service voor een goede prijs!

Maak direct een afspraak
Copyright Installatie Service Vrieler 2024