Uitstekende service
Betrouwbaar en vakkundig
Jarenlange ervaring
Altijd bereikbaar 0546 - 490908

Professionele airco installatie

Wil je een airconditioning laten installeren door een vakkundig installatiebedrijf? Maak dan kennis met Installatie Service Vrieler. Wij leveren en installeren airco’s.

Schakel Installatie Service Vrieler in

Het aanleggen en installeren van een airconditioning is vakwerk. U wilt immers dat het er netjes uit ziet en dat alles goed werkt. Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor een complete, vakkundige en veilige aanleg van uw airco.

Neem contact op

Koelen, verwarmen en ontvochtigen

Een airconditioning zorgt voor een comfortabel klimaat en voor een prettige omgeving. Zo kan de airconditioning je op warme dagen door verkoeling een goede nachtrust geven. De airconditioning zijn echter ook voorzien van een warmtepomp, wat betekent dat de airco’s je ook op koude dagen warm zal houden.

De warmtepomp heeft als voordeel dat alleen de kamer dat gebruikt wordt ook daadwerkelijk verwarmd wordt. Daarnaast zorgt een airconditioning voor het ontvochten en ook het filteren van de lucht. Kortom, onze airco’s en service staan garant voor comfort voor het hele jaar door.

Zo geniet u iedere dag weer van een heerlijk fris binnenklimaat

Uw binnenklimaat echt goed regelen? De split-unit airco is veruit superieur: duurzamer en veelzijdig. De afvoer van warmte vindt plaats in het buitengedeelte. Daardoor behoudt u schone, gewenste frisse lucht en een aangename temperatuur. U kunt kiezen voor een single- of multisplit-systeem. Met een multisplit-systeem is het mogelijk om met één buitenunit meerdere ruimtes te koelen. Overdag koelen in woon- en werkkamer. ’s Nachts in de slaapkamers. Ideaal!

Benieuwd naar
uw mogelijkheden?

Heeft u behoefte aan het aanleggen van elektra, loodgieterswerk of zinkwerk? Wilt u een badkamer laten renoveren of nieuwe goten aan uw huis? Vraag vrijblijvend naar onze mogelijkheden en laat u verassen door onze kwaliteit en service voor een goede prijs!

Maak direct een afspraak
Copyright Installatie Service Vrieler 2024