Altijd bereikbaar 06-54925945

Centrale Verwarming

Calenta Remeha  - Installatie Service Vrieler Almelo

Calenta Remeha – Installatie Service Vrieler Almelo

Een centrale verwarming of CV verwarmt vanuit één punt uw woning of werkplek. De CV-ketel of HR-ketel zorgt ervoor dat verwarmd water door de leidingen en radiatoren stroomt. Wanneer u kiest voor een combi HR-ketel wordt tegelijkertijd uw warmwatervoorziening geoptimaliseerd.

Maar welke cv-installatie is nu geschikt voor uw woning of werkplek? Hoe groot moet de capaciteit zijn en hoeveel radiatoren zijn daarvoor nodig? Is vloerverwarming mogelijk? Wat past binnen uw budget? En hoe is het energieverbruik?

Aan de hand van uw situatie en wensen geven wij antwoord op al deze vragen. Wij adviseren u vervolgens welke CV-ketel of (combi) HR-ketel geschikt is. Ook geven wij aan waar de radiatoren moet worden geplaatst. Ervaring leert dat een combinatie van vloerverwarming en radiatoren vaak meer rendement geeft. Vloerverwarming is mogelijk in zowel nieuw- als bestaande bouw.

Het installeren of aanleggen van een centrale verwarming is niet eenvoudig. Er komt meer bij kijken dan het plaatsen van een ketel, het aansluiten van een expansievat en radiatoren of het leggen van leidingen. Ook de rook- en gasafvoer van de cv-ketel moet perfect geregeld zijn. Wanneer u ons inschakelt, kiest u voor een complete, vakkundige en veilige aanleg van uw centrale verwarming.

iSense thermostaat Calenta Remeha  - Installatie Service Vrieler Almelo

iSense thermostaat Calenta Remeha – Installatie Service Vrieler Almelo


Installatie Service Vrieler levert uitsluitend kwaliteit en service en kiest daarom voor de betrouwbare en onderhoudsvrije ketels van Remeha. Op verzoek en in overleg met u installeren wij ook andere merken.